Belépés
Shopping Cart
A bevásárlókosár üres
Kívánságlista
A kívánságlista üres
Keresés

Válasszon nyelvet

Új
Specialized Search, Clay- M, 2024

A szállítás Magyarországra a Trans-O-Flex keresztül történik

Slovak Parcel Service PPL

Specialized Search, Clay- M, 2024

Eredeti ár
62 420 Ft‎
Ár (adóval együtt)
52 017 Ft‎
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
MPN:
60124-1633

Raktáron - szállításra kész

Extra kedvezmény a BIKE2024 kóddal!

Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a +421 948 758 458

Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.
Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni.
A Search kiérdemelte a nemzetközileg elismert Virginia Polytechnic Institute and State University legmagasabb, 5 csillagos Virginia Tech® Helmet Rating™ minősítését. Az innovatív napszemüveg-tároló rekesz rejtett gumifülkékkel biztosítja a biztonságos illeszkedést zörgés nélkül, biztonságosan elrakva a szemüvegét, amikor hosszú mászások vagy pihenő pillanatok alatt el kell tennie. Az FS3 Fit System és a Occipital Base Adjustment a kényelem érdekében állítja be az illeszkedést, és lehetővé teszi a sisak szögének finomhangolását, hogy a sisak és a szemüveg tökéletesen szinkronban maradjon. A MIPS Evolve Core Solution egy alacsony súrlódású bevonat, amely 10-15 mm-es sikló mozgást tesz lehetővé minden irányban. Tanulmányok szerint ez csökkenti a ferde ütközések során az agyra ható forgási erők egy részét. A Search sisak rendelkezik a 4D Brow Cooling technológiánkkal és nagy hátsó kipufogónyílásokkal a további szellőzés érdekében. Tri-Fix állítható osztott pánt vékony 10 mm-es pánttal a további kényelem érdekében. 300 g (közepes).
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Cookies
Eshop od Linelab.